FORDELENE VED MICROCEMENT

Microcement er et tyndt lag af cement, som kan påføres vægge eller gulves oprindelige overflader for et nyt og mere moderne look. Materialet kan tilføjes til stort set alle typer af overfladematerialer og er kun få millimeter tykt.

Microcementbehandling bliver stadig mere og mere populært og ses i mange forskellige afskygninger i boligbyggerier i Danmark. Behandlingen kan bruges på vægge og gulve i alle bygningens rum. Den er desuden kraftig og robust nok til også ville at kunne bruges udendørs på havemøbler, terrasser og lignende.

Microcement er en god investering ikke kun i kraft af dets smukke look; det er også praktisk på den måde, at det har en lang holdbarhed. Materialet er desuden nemt at holde ved lige. Det kan rengøres med en kombination af vand og sæbe – helt enkelt. Og denne procedure foregår på samme måde som med andre rengøringsopgaver blot et par gange om måneden. For ekstra vedligehold kan man benytte flydende voks til at holde overfladen smuk. Og alt dette kan udføres nemt ved hjælp af simpel håndkraft.

Der skal som grundregel afsættes fem dage til en microcementbehandling; herefter følger et par dages tørringstid, for at materialet kan hærde som det skal. Laget skal påføres af en professionel, men er derefter, som nævnt, nemt at holde ved lige på egen hånd. På vores undersider kan du få mere inspiration om, hvad microcement kan bruges til i de forskellige dele af hjemmet.

Hvis du er interesseret i at høre mere fra én af vores medarbejdere, er du også altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail med dine spørgsmål. Så giver vi dig den bedste vejledning, vi kan.

FUGEFRI
OVERFLADER I
HØJESTE KVALITET

Værd at vide

Kontakt os

Følg os på:


Copyright © Topcement 2019. All rights reserved. 

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 DKK
Fortsæt med at handle
0