Microcement bordplade

Microcement et populært materiale med en lang række fordele, som du vil få gavn af. Helt konkret er der tale om fire tynde lag af cement, der er armeret med glasfiber. Det kan påføres stort set alle typer af overflader. Det kan være på gulvet, væggen eller på en bordplade.

Materialet er robust og holdbart, hvorfor det kan klare alle de danske vejrforhold, så det kan bruges både indendørs og udendørs. Dermed kan du både få et udendørs bord eller et indendørs bord som fx et spisebord, køkkenbord eller badeværelsesbord i microcement. Mulighederne er mange, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne for, hvad du kan skabe med microcement.

Fordele ved bordplader af microcement

Når du vælger microcement til bordplader i køkkenet eller andre steder i din bolig, får du et råt og helt unikt look. Samtidig er det grundet materialets mange fordele ekstrem funktionelt. Microcement er nemlig både slidstærkt, nemt at rengøre og så fås det i mange forskellige farver og looks, så det kan passe ind i din bolig og skabe lige netop det udtryk, du ønsker.

Det er kun kreativiteten og fantasien, der sætter grænser for, hvad det unikke materiale kan skabe. Materialet findes i forskellige standardfarver, herunder både metaller og oxiderede metaller, men du kan også mikse farverne sammen.

Samtidig kan materialet fås med et mat eller et blankt udtryk, så du kan skabe lige præcis den overflade, du ønsker. Der er altså et væld af muligheder med dette alsidige produkt.

Kontakt en professionel og få din egen microcement bordplade

Microcement er et professionelt produkt, og selvom man ikke skal være certificeret, anbefaler vi, at du tager fat i en professionel og certificeret håndværker, så du kan være sikker på, at du får et flot og holdbart resultat.

Alternativt kan du selv tage et kursus i brug af produktet. Her giver vi dig et grundlæggende kendskab til produktet og dets opbygning, og du lærer samtidig, hvordan du bruger det, så du kan skabe flotte resultater.

Skal din bolig shines op med microcement? Eller har du et arkitekt- eller byggefirma, som ønsker et tilbud på udførelsen af et projekt med brug af dette unikke materiale?

Uanset hvad projektet går ud på, er du altid velkommen til at kontakte Top Cement. Du kan ringe til os på tlf.: + 45 47 470 470 eller sende en mail på info@topcement.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

FUGEFRI
OVERFLADER I
HØJESTE KVALITET

Værd at vide

Kan microcement bruges i køkkenet?

Microcement fungerer rigtig godt i køkkenet, til både vægge, gulve og bordplader. Der er dog nogen tendens til at det kan blive vådt, så vi anbefaler at overfladen ikke oliebehandles.

Er microcement godt til vådrum?

Ja, microcement fungerer helt fint og er godkendt til vådrum. Det kræver dog at man monterer en vådrumsmembran, før man spartler microcementen på gulv, vægge eller bordplader.

Kan man lave en vask i microcement

Ja, du kan generelt lave en vask præcis som du vil. Det kræver dog at du har:

  1. En fast struktur at spartle microcementen på
  2. At du har en membran under vasken, som gør microcementen vandtæt

Copyright © Topcement 2019. All rights reserved. 

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0