Top Cement

Top Cement åbnede I Danmark i 2014 og sidenhen har vi sikret vores kunder microcement af allerhøjeste kvalitet i hele Danmark. Produktet henvender sig hovedsaligt til professionelt brug til fx betongulve, badeværelser, trækonstruktioner eller bordplader. Derfor sørger vi for, at vores kunder certificeres inden, at de køber produktet.

På den måde beskytter vi dig som kunde og sørger for, at du ved, hvad du har med at gøre, og at du kan skabe det ønskede resultat i microcement. Dette gør vi med tanken om, at din succes er vores succes. Et certificeringskursus tages på bare en dag og varer cirka 7-8 timer. Det er inkl. fuld forplejning. Efter kurset vil du have fri adgang til vores showrooms efter aftale, og du vil være blevet klogere på selve materialet, og hvordan du benytter det til fremtidige projekter.

Læs mere om kurser i microcement her

Baggrund som professionel murer

Bag Top Cement står Michael Bruhn, som også er murermester og ejer af murerfirmaet Uldahl & Bruhn ApS. Firmaet Uldahl & Bruhn ApS har været nomineret til Årets murer i både 2012, 2013, 2014, 2016, 2017, 2020, 2021 og 2022, og prisen har de vundet i både 2012 og igen i 2021. Dermed har Uldahl & Bruhn et stort antal tilfredse kunder, som er glade for den høje kvalitet, som der leveres gang på gang.

I arbejdet som murer benyttede Uldahl & Bruhn ApS sig jævnligt af topcement / microcement, men havde ofte svært ved at anskaffe sig produktet. Derfor startede Michael Bruhn Top Cement for at kunne tilbyde microcement i allerhøjeste kvalitet til alle sine kunder. Grundet egen erfaring med materialet og også sine mange års erfaring som murermester med veludført håndværk, har Michael Bruhn en enestående baggrund, der gør, at han kan rådgive dig i din jagt på det bedste af det bedste.

Kontakt Top Cement i dag

Ønsker du at vide mere om produktet og de mange muligheder? Eller står du bag et arkitekt- eller byggefirma og ønsker at høre mere om mulighederne for at tilbyde løsninger med microcement til jeres kunder, skal du endelig kontakte os.

Du kan kontakte os på tlf.: +45 52176085 eller sende en mail på aarhus@topcement.dk, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.


Copyright © Topcement 2019. All rights reserved. 

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0