Se det store udvalg af farver og finish her

Hos Top Cement tilbyder vi som et tillæg til Topciments egne farver en eksklusiv kollektion af nordiske nuancer. Kollektionen er designet særligt efter den lokale skandinaviske smag for afdæmpede, stilfulde toner. Der kan vælges imellem nuancer af råhvid, beige, jord, grågrøn og grå. Desuden indgår der fire eksklusive varme nuancer i serien. Her præsenteres lys og mørk okker, støvet aubergine samt en dyb rosa. Vælger I at bruge én eller flere varianter fra vores serie af nordiske farver, er I sikre på at få et stilfuldt og moderne resultat, der i kraft af sin tidløshed aldrig vil gå af mode. Tag et kig på vores nordiske farver og på Top Cements klassiske farver - vi er sikre på, at I vil føle jer inspireret!

Husk at Top Cements farver er vejledende, forhør dig nærmere hos din udfører.

Er I mere til Topciments klassiske farveudvalg, åbner der sig også hér en verden af muligheder. Topciment har et farvekort på hele 40 intense farver. Her kan I vælge imellem et rigt udvalg af jordfarver og gråtoner samt orange, gule, blå eller turkise varianter. For de modige er der også en selektion af opsigtsvækkende røde og orange nuancer.

Også inden for teksturer har I mulighed for at vælge efter jeres egen personlige smag. Topciment udbyder tre forskellige finishes, som alle har sin helt egen stil. Hér udbydes dels en mat overfladetype (Mate), dels en halv- blank (Satinado)samt en helt blank finish (Brillo).Der er således også på denne front noget for enhver smag.

Som det fremgår, er der et væld af kombinationsmuligheder inden for farver af microcement. Hvad enten I er til matte eller blanke overflader, til varme eller kolde toner, eller lyse eller mørke nuancer, vil I kunne finde et rigt og spændende udvalg hos os. Det er også en mulighed at kombinere flere forskellige farver og/eller finishes, hvis man vil have et ekstra personligt udtryk.

Har I spørgsmål om Top Cements og Topciments farvekort og overflademuligheder, er I altid velkomne til at kontakte os på enten mail eller telefon.

Se eventuelt også rundt vores side for inspiration til, hvordan I kan lege med alle de forskellige muligheder, som microcement giver.


Følg os på:

Kontakt os

Copyright © Topcement 2019. All rights reserved. 

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 DKK
Fortsæt med at handle
0