Se det store udvalg af farver og finish her

Hos Top Cement tilbyder vi som et tillæg til Topciments egne farver en eksklusiv kollektion af nordiske nuancer. Kollektionen er designet særligt efter den lokale skandinaviske smag for afdæmpede, stilfulde toner. Der kan vælges imellem nuancer af råhvid, beige, jord, grågrøn og grå. Desuden indgår der fire eksklusive varme nuancer i serien. Vælger I at bruge én eller flere varianter fra vores serie af nordiske farver, er I sikre på at få et stilfuldt og moderne resultat, der i kraft af sin tidløshed aldrig vil gå af mode. Tag et kig på vores nordiske farver og på Top Cements klassiske farver – vi er sikre på, at I vil føle jer inspireret!

Husk at Top Cements farver er vejledende, forhør dig nærmere hos din udfører.

Vær opmærksom på at vi har forskellige farver til forskellige serier, Efectto Quartz er vores 1 komponente serie og giver et mere ensartet udseende og har sit helt eget farvekort.
Vores 2 komponente serie Sttandard som også har sine egne farver.


Efectto Quartz

Efectto er Top Cements egen 1 komponente serie, som udmærker sig ved at have et meget mere uniformt look, det er til dem der søger et meget ensartet overflade uden der sker for meget.

Adra

Bari

Bergen

Cairo

Dakar

Derna

Kemi

Malmö

Malta

Oran

Oslo

Samos

Suelos

Tanger

Tibet

Tunez

Turku

Sttandard Microcement

Sttandard er Top Cements 2 komponent serie som har en masse forskellige muligheder for at lave forskellige finishes og udtryk, farverne er mange, finish ligeså!

Nordic Storm

Nordic Skifer

Nordic Seasalt

Light Steel

Light Concrete

Dark Lava Stone

Nordic Dark Concrete

Nordic Concrete

Nordic black Sea

 

Er I mere til Topciments klassiske farveudvalg, åbner der sig også hér en verden af muligheder. Topciment har et farvekort på hele 40 intense farver. Her kan I vælge imellem et rigt udvalg af jordfarver og gråtoner samt orange, gule, blå eller turkise varianter. For de modige er der også en selektion af opsigtsvækkende røde og orange nuancer.

Acero

Arena

Azafran

Azul Noche

Azul Profundo

Blanco

Blanco Roto

Calabaza

Carmin

Cemento

Cobre

Caé

Desert Tan

French Gray

Himalaya

Jade

Kalahari

Kiwi

Liquen

Marfil

Mojave

Negro

Perla

Piedra Paris

Pizarra

Plata

Plomo

Sahara

Selva

Shale Gray

Titanio

Topo

Wengue

 

 

 

Også inden for teksturer har I mulighed for at vælge efter jeres egen personlige smag. Topciment udbyder tre forskellige finishes, som alle har sin helt egen stil. Hér udbydes dels en mat overfladetype (Mate), dels en halv- blank (Satinado)samt en helt blank finish (Brillo).Der er således også på denne front noget for enhver smag.

Som det fremgår, er der et væld af kombinationsmuligheder inden for farver af microcement. Hvad enten I er til matte eller blanke overflader, til varme eller kolde toner, eller lyse eller mørke nuancer, vil I kunne finde et rigt og spændende udvalg hos os. Det er også en mulighed at kombinere flere forskellige farver og/eller finishes, hvis man vil have et ekstra personligt udtryk.

Arcocem Metal

Arcocem metallerne er en ekstra behandling oven på en klassisk opbygning af enten Efectto eller Sttandard microcement, det er en effekt med ægte metaller der kan påvirkes i alle mulige retninger, de kan endda oxideres for at opnå et forædlet look!

Hierro 030 Sin Oxidar

Hierro 004 Sin Oxidar

Cobre SIn Oxidar

Latón Sin Oxidar

Bronce Sin Oxidar

Hierro 030 Oxidada

Hierro 004 Oxidada

Cobre Oxidada

Latón Oxidada

Bronce Oxidada

Aluminio Esponja

Blanco Plata Esponja

Bronce Llana

Cobre Esponja

Cobre Red Esponja

Oro 063 Llana

Oro Esponja 

Plata 500 Llana

 

 

Har I spørgsmål om Top Cements og Topciments farvekort og overflademuligheder, er I altid velkomne til at kontakte os på enten mail eller telefon.

Se eventuelt også rundt vores side for inspiration til, hvordan I kan lege med alle de forskellige muligheder, som microcement giver.

Værd at vide

Vil farven forsvinde over tid?

Pigmenterne vi bruger til at farve microcemten med er af mineralsk oprindelse og er derfor det bedste valg når man arbejder med et cementbaseret produkt.

Farven forbliver den samme uanset om solen står på det samme sted eller vind og vejr angriber det.

Hvorfor er der forskel på farven på prøver, på hjemmesiden og det udførte arbejde?

Udførsel af microcement er et håndværk, der er mange faktorer der spiller ind, såsom udlægningen af materialet, måden den enkelte håndværker arbejder på, underlaget der suger, underlagets tørretider og meget andet.

Alt dette spiller ind og gør netop at slutresultatet varierer en smule fra gang til gang, men det er også det der gør microcement så smuk!

Kan farver kombineres på samme overflade?

Ja! Man kan kombinere alle de farver man ønsker på samme overflader, microcement kan slibes ekstremt tyndt takket være resinen den blandes op med, så farverne under bliver synlige.

Kan man male på microcement?

Man kan godt male på microcement, men vær opmærksom på hvorvidt microcementen er lakeret.

Er den allerede lakeret, skal lakken lige overfladeslibes og grundes inden malingen påføres.