MICROCEMENT PÅ BADEVÆRELSET

Microcement er fantastisk, da det der gør det muligt at give allerede eksisterende overflader som f.eks. fliser, gulv, borde, trapper eller lignende et nyt og smart udseende. Materialet anvendes ofte til badeværelser, fordi det både ser godt ud men samtidig også er enormt praktisk. Microcement til badeværelset er ideelt på grund af den ekstreme holdbarhed, slidstyrke og skridsikkerhed materialet tilbyder.

Giv dit badeværelse et smart udseende med microcement

Med microcement er det muligt at give dit badeværelse et helt unikt udseende. Materialet har et råt look, og et lag microcement på dit badeværelse kan transformere det til et supermoderne rum i ægte New York beton stil. Det er desuden muligt at modificere udseendet og følelsen af materialet yderligere igennem overfladebehandlingen af det.

Microcement på dit badeværelse kan have et naturligt udseende, som består i det førnævnte meget rå beton look. Det kan også gøres mere mat i farven ved at hæve tonen i farven og på den måde gøre hele udtrykket meget dybere. Til sidst kan man vælge at behandle materialet på en sådan måde at selve farveintensiteten forbedres og tilføres glans, så der på den måde skabes refleksioner i overfladen. Med microcement til dit badeværelse fra Topciment er det derfor kun fantasien der sætter grænserne!

Hvorfor vælge microcement til dit badeværelse?

Som tidligere nævnt er microcement et oplagt valg i forbindelse med en renovation af dit badeværelse. Det er praktisk, lækkert, smart, unikt og ikke mindst billigt. Microcement på dit badeværelse er praktisk, fordi det som udgangspunkt er skridsikkert og yderst modstandsdygtigt overfor de forhold det bliver udsat for på et badeværelse som damp og fugt.

Det er nemt og billigt, fordi microcement på dit badeværelse betyder at du blot kan beholde den allerede eksisterende belægning du har på dit gulv i forvejen og det kan også blot tilføjes direkte på dit gulv, hvis du ikke allerede har en belægning. På den måde slipper du for besværet samt omkostningerne ved at skulle hive det hele op før du kan lægge noget nyt. Microcement gør dit badeværelse lækkert, smart og unikt fordi det giver dig rig mulighed for at tilpasse materialet til at passe med dine tanker og ønsker helt ned til mindste detalje. Det er også derfor vi klart anbefaler brugen af microcement på dit badeværelse.

Hør mere om det revolutionerende microcement til dit badeværelse

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvorfor du bør overveje microcement til dit badeværelse. Vi er altid klar med kompetent rådgivning på området. Du kan kontakte os på tlf. +45 +45 47470470 eller e-mail info@topcement.dk

Læs desuden mere om microcement vægge, microcement gulve og microcement på fliser.


Inspirations galleri

Værd at vide

Er microcement godkendt til vådrum?

Ja, microcement er generelt godkendt til vådrum, men du skal altid montere en vådrumsmembran, før du spartler microcementen på vægge eller gulve.

Kan man bruge microcement i brusekabine?

Ja, microcement kan bruges på alle overflader der ikke er oliebaseret. 

Med topsealer bliver overfladerne modstandsdygtige og vandtætte.

Kan man lægge microcement på klinker og fliser?

Ja, man kan lægge microcement på stort set alle overflader, på nær overflader der er olieholdige.

Du skal dog altid sørge for, at underlaget er intakt og tørt før udlægningen.

Hvordan bruges microcement i bruseniche?

Ønsker du dig microcement i din bruseniche, skal du være opmærksom på og undersøge
følgende, før du går i gang:

1. er dit gulvafløb tæt og korrekt monteret?

2. er klinker, fliser, fuger eller anden
beklædning intakt og lagt korrek?

3. er der korrekt fald på gulvet mod afløbet? Der
må ikke være lunker.

4. har du opstigende grundfugt? Hvis ja, så skal der gøres
noget ved det først.

5. husk at armaturer skal være demonteret før du
går i gang.

Hvordan rengør man microcement?

Microcement
kan gøres rent med en simpel gang vand og sæbe.

Undgå ammoniakholdige produkter, da de slider på lakken. Syre, Acetone og lignende, er absolut no-go.

Flere producenter har deres egen rengøringsserie, som
er udviklet til at vedligeholde lige netop deres produkter/microcement.