MICROCEMENT

Microcement er efterhånden blevet et yderst populært materiale, og det har bestemt også en lang række klare fordele. Kreativiteten og fantasien sætter grænserne med dette unikke materiale, og microcement er det samlede slutprodukt af kombinationen mellem holdbarhed, funktionalitet og flot design – alt sammen til en fantastisk pris.

Topciment fåes i 4 forskellige udtryk, Microbase, Microdeck og Microstone bruges på alle flader, mens Microfino kun bruges på lodrette flader eller dekorative emner.

mikrocement med microbase udtryk kan bruges på alle flader

MICROBASE

mikrocement med microdeck udtryk kan bruges på alle flader

MICRODECK

mikrocement med microstone udtryk kan bruges på fliser, væg, gulv, badeværelse og i køkkenet.

MICROSTONE

mikrocement med microfino udtryk kan bruges på lodrette flader eller dekorative emner.

MICROFINO

mikrocement med aquaciment udtryk kan bruges på alle flader

AQUACIMENT

Herunder kan du læse nærmere om de mange egenskaber og muligheder microcement har at byde på. Vi leverer altid med en unik 10 års produktgaranti, der langt overgår europæisk standard.

Hvad er Microcement?

Microcement er et yderst robust materiale, og det kan således anvendes indendørs såvel som udendørs. Det kan klare alle danske vejrforhold uden problemer, og det er tilmed meget nemt at gøre rent. Microcement kaldes ofte også for microbeton.

Helt konkret er microcement et mindre lag af cement, som kan tilføres til stort set alle typer af overflader. Microcement kan både anvendes på grund af de mange praktiske elementer materialet besidder, men det anvendes i høj grad også for det rå og unikke look det giver for eksempel gulv, væg eller terrasse.

Microcement kan tilpasses både i udseende, styrke og lignende, så det i sidste ende passer perfekt til den overflade det ønskes anvendt på. Ofte er laget der tilføres blot nogle få millimeter i tykkelse, så det kan i de fleste tilfælde nemt tilføjes oven på en allerede eksisterende overflade uden at påvirke tykkelsen på det endelige resultat.

Hvilke muligheder er der med microcement?

Mulighederne med microcement er uendelige – det kan som tidligere nævnt anvendes til en lang række forskellige overflader, hvor det både giver et nyt, smart look men samtidig også tilfører en belægning der sørger for at overfladen er nem at holde pæn og ordentlig. Den måde mikrocement blandes på gør det desuden muligt at påvirke den endelige struktur i materialet og således enten gøre overfladen ru og skridsikker eller glat og lækker.

Derudover kan virkningen og intensiteten af den endelige farve på microcement påvirkes ved hjælp af den beskyttende overfladebehandling der anvendes. Mikrocement kan have et naturligt og råt beton udseende, en dyb og mat farve eller et blankt og ”smooth” udseende – denne alsidighed i udseendet på microcement er også med til at cementere materialet som et af de mest fleksible og dynamiske når det kommer til overflader.

Top Cement er altid klar til at levere microcement i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser!

Hvor kan microcement bruges?

Microcement er som nævnt et materiale med mange egenskaber og muligheder. Eksempelvis kan microcement bruges disse steder:

Microcement badeværelse

Microcement er et oplagt valg i forbindelse med renovering af badeværelset. Det er som udgangspunkt skridsikkert og modstandsdygtigt overfor de forhold, der er på badeværelset. Derudover kan det som oftest lægges ovenpå de eksisterende fliser på badeværelset.

Microcement på fliser

Microcement er et fantastisk supplement til fliser i hjemmet, uanset hvor de befinder sig. Microcement er enormt slidstærkt og giver et lækkert og unikt udseende til dine fliser.

Microcement væg

Det er også et oplagt valg af bruge microcement på væggene. Strukturen i microcement giver væggene et rustikt og varmt udtryk, og kan tilmed fås i alverdens farver. Microcement kan påføres stort set alle vægtyper og er uproblematisk ift. dørkarme, vinduesrammer osv.

Microcement køkken

Microcement er perfekt til det vedligeholdelsesfrie køkken. Materialet er nemt at holde og kan tørres af med en fugtig klud. Microcement er desuden ekstremt slidstærkt, så man behøver ikke bekymre sig om slidtage. Som nævnt har vi 10 års produktgaranti på vores microcement.

Microcement gulv

Drømmer du om et ægte New Yorker gulv, er et microcement gulv det rigtige valg. Microcement binder sig fremragende til stort set alle typer af gulv, og dets slidstyrke gør det ideelt til brug på gulve. Microcement er desuden let at rengøre og er vandafvisende.

Microcement bordplade

Microcement kan desuden bruges til bordpladen på køkkenbordet eller spisebordet, og giver bordet en ekstremt slidstærk overflade og et rustikt look. En microcement bordplade er desuden nem at rengøre.

Kontakt Topciment og hør mere om det fantastiske microcement 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig. Vi står klar til at rådgive dig i din jagt på det bedste af det bedste.

Vi kan kontaktes på tlf. +45 47 470 470 eller e-mail info@topcement.dk 

Find inspiration til dit næste projekt 

FUGEFRI
OVERFLADER I
HØJESTE KVALITET

Værd at vide

Hvad er styrken og hårdheden ved microcement?

På trods af det ultra tynde lag, er nogen af materialets bedste træk dets høje modstandsdygtighed, styrke og fleksibilitet.
Microdeck og Microstone kan sågar bruges i områder med høj traffik.

Mange faktorer spiller ind i forhold til modstandsdygtighed og styrken af microcementen, såsom hvilket underlag det
bliver påført på, hvilken type microcement der bliver valgt og hvilken topsealer der bliver valgt på det færdige gulv.På hvilke overflader kan microcement anvendes?

Topciment kan påføres næsten alle eksisterende flader, man sparer derfor en masse byggeaffald.

Topciment er produceret af naturlige produkter som ikke belaster miljøet i samme grad som andre fugefrie løsninger såsom Epoxy og PU gulve.Er microcement vandtæt?

Takket været topsealerne som vi afslutter microcementen med, bliver gulvets hårdhed og modstandsdygtighed øget.

Vi opnår vandtætte overflader, hvilket gør Topciment særdeles brugbart i badeværelser.Er microcement skridsikker?

Takket været de mange slags microcementer og deres forskellige teksturer, er det muligt at tilpasse den finish der kræves af forskellige steder microcementen påføres. 

Glatte, men skridsikre gulve indendørs og mere grove skridsikre flader for udendørs og våde områder. Vi kan opnå skridsikkerheden på alle flader.Hvad er microcement lavet af?

Hovedbestandelene i en rigtig micro cement består af følgende:

  • Kvartssand
  • Cement
  • Akryl
  • Resin
Hvad koster microcement?

Hvad microcement koster afhænger i høj grad af, hvilken produkt-kvalitet og produkt-garanti du ønsker.

Der er mange forskelige mærker og ikke mindst kvaliteter.

Læs mere om microcement

Microcement i alle nuancer of farver

Microcement kan fås i mange forskellige farver og nuancer med mulighed for overfladebehandling. Vi har muligheder fra det uniforme og ensartede look i en Effecto Quartz til Arcocem metal der giver dit microcement et mere forædlet look i forskellige nuancer.

Kursus i microcement

Det perfekte microcement look kræver erfaring og oplæring. Er du håndværker og vil du gerne kunne tilbyde microcement til dine kunder, så har vi et kursus til dig. Ved at tage et kursus hos os bliver du certificeret til at lægge microcement og du bliver samtidig en del af Topciment familien.

Betongulv lavet af microcement

Microcement kan bruges til mange ting og kan blandt andet bruges til at lave et moderne betonlook. Du får alle fordelene ved microcement: nem vedligeholdelse, slidstærk overflade og mulighed for at vælge den specifikke overfladebehandling. 


Copyright © Topcement 2019. All rights reserved. 

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0