MICROCEMENT

Microcement er efterhånden blevet et yderst populært materiale, og det har bestemt også en lang række klare fordele. Kreativiteten og fantasien sætter grænserne med dette unikke materiale, og microcement er det samlede slutprodukt af kombinationen mellem holdbarhed, funktionalitet og flot design – alt sammen til en fantastisk pris.

Topciment fåes i 4 forskellige udtryk, Microbase, Microdeck og Microstone bruges på alle flader, mens Microfino kun bruges på lodrette flader eller dekorative emner.

MICROBASE

MICRODECK

MICROSTONE

MICROFINO

AQUACIMENT

Herunder kan du læse nærmere om de mange egenskaber og muligheder microcement har at byde på. Vi leverer altid med en unik 10 års produktgaranti, der langt overgår europæisk standard.

Hvad er Microcement?

Microcement er et yderst robust materiale, og det kan således anvendes indendørs såvel som udendørs. Det kan klare alle danske vejrforhold uden problemer, og det er tilmed meget nemt at gøre rent.

Helt konkret er microcement et mindre lag af cement, som kan tilføres til stort set alle typer af overflader. Microcement kan både anvendes på grund af de mange praktiske elementer materialet besidder, men det anvendes i høj grad også for det rå og unikke look det giver for eksempel gulv, væg eller terrasse.

Microcement kan tilpasses både i udseende, styrke og lignende, så det i sidste ende passer perfekt til den overflade det ønskes anvendt på. Ofte er laget der tilføres blot nogle få millimeter i tykkelse, så det kan i de fleste tilfælde nemt tilføjes oven på en allerede eksisterende overflade uden at påvirke tykkelsen på det endelige resultat.

Microcement – et hav af muligheder

Mulighederne med microcement er uendelige – det kan som tidligere nævnt anvendes til en lang række forskellige overflader, hvor det både giver et nyt, smart look men samtidig også tilfører en belægning der sørger for at overfladen er nem at holde pæn og ordentlig. Den måde microcement blandes på gør det desuden muligt at påvirke den endelige struktur i materialet og således enten gøre overfladen ru og skridsikker eller glat og lækker.

Derudover kan virkningen og intensiteten af den endelige farve på microcement påvirkes ved hjælp af den beskyttende overfladebehandling der anvendes. Microcement kan have et naturligt og råt beton udseende, en dyb og mat farve eller et blankt og ”smooth” udseende – denne alsidighed i udseendet på microcement er også med til at cementere materialet som et af de mest fleksible og dynamiske når det kommer til overflader.

Topciment er altid klar til at levere microcement i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser!

Kontakt Topciment og hør mere om det fantastiske microcement 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig. Vi står klar til at rådgive dig i din jagt på det bedste af det bedste.

Vi kan kontaktes på tlf. +45 47 470 470 eller e-mail info@topcement.dk 

 

FUGEFRI
OVERFLADER I
HØJESTE KVALITET

Værd at vide

Hvad er styrken og hårdheden ved microcement?

På trods af det ultra tynde lag, er nogen af materialets bedste træk dets høje modstandsdygtighed, styrke og fleksibilitet.
Microdeck og Microstone kan sågar bruges i områder med høj traffik.

Mange faktorer spiller ind i forhold til modstandsdygtighed og styrken af microcementen, såsom hvilket underlag det
bliver påført på, hvilken type microcement der bliver valgt og hvilken topsealer der bliver valgt på det færdige gulv.På hvilke overflader kan microcement anvendes?

Topciment kan påføres næsten alle eksisterende flader, man sparer derfor en masse byggeaffald.

Topciment er produceret af naturlige produkter som ikke belaster miljøet i samme grad som andre fugefrie løsninger såsom Epoxy og PU gulve.Er microcement vandtæt?

Takket været topsealerne som vi afslutter microcementen med, bliver gulvets hårdhed og modstandsdygtighed øget.

Vi opnår vandtætte overflader, hvilket gør Topciment særdeles brugbart i badeværelser.Er microcement skridsikker?

Takket været de mange slags microcementer og deres forskellige teksturer, er det muligt at tilpasse den finish der kræves af forskellige steder microcementen påføres. 

Glatte, men skridsikre gulve indendørs og mere grove skridsikre flader for udendørs og våde områder. Vi kan opnå skridsikkerheden på alle flader.Kontakt os

Følg os på:


Copyright © Topcement 2019. All rights reserved. 

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 DKK
Fortsæt med at handle
0