MICROCEMENT PÅ GULVE

Gulvet er en vigtigere del af et rum, end de fleste tror. Et smukt gulv kan – ligesom et par smukke sko – løfte det samlede udtryk til nye højder. Når et rum, eller hele huset, for den sags skyld, trænger til et løft, er det derfor oplagt at starte med at se på denne del af indretningen.

Gulvet har foruden sin æstetiske side en praktisk funktion. Det er det underlag, vi bevæger os rundt på. Det skal føles godt at gå på. Det skal få én til at føle sig godt tilpas. Det skal også kunne modtage en hel del slid og masser af snavs uden at det tager skade. Det skal desuden være nemt at rengøre, sådan at vi er fri for at bekymre os om rødvinspletter og andre uundgåeligheder. Der er mange forskellige ting, der skal gå op i en højere enhed, når vi vælger gulvbelægning. microcement tilbyder sig her som en løsning, der lever op til alle krav. microcement – eller microbeton, som nogen kalder det – er praktisk, funktionelt og moderne.

Hvis I er typerne, der drømmer om et rigtigt New Yorker-gulv, er et betongulv med microcement det rette valg. Et poleret betongulv med microcement vil give dit gulv personlighed og kant – og dét uden at du behøver at bekymre dig om vedligehold og holdbarhed. Microcement har en god bindingsevne, og kan kombineres med ethvert af de materialer, I kunne tænkes at have på jeres gulv. Det er desuden tyndt nok til ikke at give problemer i forhold til rummets kanter og niveauer.

Hvis I gerne vil vide mere om microcement på gulve og trapper, er I altid velkomne til at kontakte os på enten mail eller telefon.

FUGEFRI
OVERFLADER I
HØJESTE KVALITET

Værd at vide

Kontakt os

Følg os på:


Copyright © Topcement 2019. All rights reserved. 

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 DKK
Fortsæt med at handle
0