Inspiration

Her kan du se vores tidligere projekter samt få inspiration til det projekt du går med i tankerne.


Projekter


Inspirations galleri

Læs mere om microcement

Fordelene ved microcement

Microcement er et tyndt lag af cement, som kan påføres vægge eller gulves oprindelige overflader for et nyt og mere moderne look. Materialet kan tilføjes til stort set alle typer af overfladematerialer og er kun få millimeter tykt.

Læs mere
Microcement på vægge

Skal jeres vægge friskes op, er microcement et bud på en moderne og smuk løsning. Microcements struktur giver et rustikt og varmt udtryk, som fungerer perfekt som en på én gang diskret og personlig baggrund for resten af rummets indretning.

Læs mere
Microcement på gulve

Gulvet er en vigtigere del af et rum, end de fleste tror. Et smukt gulv kan – ligesom et par smukke sko – løfte det samlede udtryk til nye højder. Når et rum, eller hele huset, for den sags skyld, trænger til et løft, er det derfor oplagt at starte med at se på denne del af indretningen.

Læs mere
Microcement i køkkenet

Skal jeres køkken shines op? Eller skal det bare gøres mere praktisk og nemt at holde? Så er microcement måske den rette løsning. Microcement er både praktisk og smukt, og er et populært valg inden for køkkendesign. 

Læs mere
Microcement på badeværelset

I badeværelset er det essentielt med materialer, som nemt kan rengøres, og som som kan modtage meget slid. Samtidig er det vigtigt, at netop dette rum er indrettet, så det har et stramt og rent udtryk. 

Læs mere