Microcement

Microcement er efterhånden blevet et yderst populært materiale, og det har bestemt også en lang række klare fordele. Kreativiteten og fantasien sætter grænserne med dette unikke materiale, og microcement er det samlede slutprodukt af kombinationen mellem holdbarhed, funktionalitet og flot design – alt sammen til en fantastisk pris.

Topciment fåes i 4 forskellige udtryk, Microbase, Microdeck og Microstone bruges på alle flader, mens Microfino kun bruges på lodrette flader eller dekorative emner.

MICROBASE

MICROSTONE

MICROFINO

MICRODECK

AQUACIMENT

Herunder kan du læse nærmere om de mange egenskaber og muligheder microcement har at byde på.

Hvad er Microcement?

Microcement er et yderst robust materiale, og det kan således anvendes indendørs såvel som udendørs. Det kan klare alle danske vejrforhold uden problemer, og det er tilmed meget nemt at gøre rent. Microcement kaldes ofte også for microbeton.

Helt konkret er microcement et mindre lag af cement, som kan tilføres til stort set alle typer af overflader. Microcement kan både anvendes på grund af de mange praktiske elementer materialet besidder, men det anvendes i høj grad også for det rå og unikke look det giver for eksempel gulv, væg eller terrasse.

Microcement kan tilpasses både i udseende, styrke og lignende, så det i sidste ende passer perfekt til den overflade det ønskes anvendt på. Ofte er laget der tilføres blot nogle få millimeter i tykkelse, så det kan i de fleste tilfælde nemt tilføjes oven på en allerede eksisterende overflade uden at påvirke tykkelsen på det endelige resultat.

Hvilke muligheder er der med microcement?

Mulighederne med microcement er uendelige – det kan som tidligere nævnt anvendes til en lang række forskellige overflader, hvor det både giver et nyt, smart look men samtidig også tilfører en belægning der sørger for at overfladen er nem at holde pæn og ordentlig. Den måde mikrocement blandes på gør det desuden muligt at påvirke den endelige struktur i materialet og således enten gøre overfladen ru og skridsikker eller glat og lækker.

Derudover kan virkningen og intensiteten af den endelige farve på microcement påvirkes ved hjælp af den beskyttende overfladebehandling der anvendes. Mikrocement kan have et naturligt og råt beton udseende, en dyb og mat farve eller et blankt og ”smooth” udseende – denne alsidighed i udseendet på microcement er også med til at cementere materialet som et af de mest fleksible og dynamiske når det kommer til overflader.

Top Cement er altid klar til at levere microcement i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser!

Hvor kan microcement bruges?

Microcement er som nævnt et materiale med mange egenskaber og muligheder. Eksempelvis kan microcement bruges disse steder:

Microcement badeværelse

Microcement er et oplagt valg i forbindelse med renovering af badeværelset. Det er som udgangspunkt skridsikkert og modstandsdygtigt overfor de forhold, der er på badeværelset. Derudover kan det som oftest lægges ovenpå de eksisterende fliser på badeværelset.Microcement på fliser

Microcement er et fantastisk supplement til fliser i hjemmet, uanset hvor de befinder sig. Microcement er enormt slidstærkt og giver et lækkert og unikt udseende til dine fliser.Microcement væg

Det er også et oplagt valg af bruge microcement på væggene. Strukturen i microcement giver væggene et rustikt og varmt udtryk, og kan tilmed fås i alverdens farver. Microcement kan påføres stort set alle vægtyper og er uproblematisk ift. dørkarme, vinduesrammer osv.Microcement køkken

Microcement er perfekt til det vedligeholdelsesfrie køkken. Materialet er nemt at holde og kan tørres af med en fugtig klud. Microcement er desuden ekstremt slidstærkt, så man behøver ikke bekymre sig om slidtage.Microcement gulv

Drømmer du om et ægte New Yorker gulv, er et microcement gulv det rigtige valg. Microcement binder sig fremragende til stort set alle typer af gulv, og dets slidstyrke gør det ideelt til brug på gulve. Microcement er desuden let at rengøre og er vandafvisende.Microcement bordplade

Microcement kan desuden bruges til bordpladen på køkkenbordet eller spisebordet, og giver bordet en ekstremt slidstærk overflade og et rustikt look. En microcement bordplade er desuden nem at rengøre.

Kontakt Topcement og hør mere om det fantastiske microcement 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig. Vi står klar til at rådgive dig i din jagt på det bedste af det bedste.

Vi kan kontaktes på tlf. +45 47 470 470 eller e-mail info@topcement.dk 

 


Inspirations galleri

Værd at vide

Hvad er mikrocement?

Microcement er et mindre lag cement, der kan justeres styrke, udseende og farve.

Dette lag kan bruges på alle overflader, indendørs så vel som udendørs og giver et råt look.

Samtidigt er microcement yderst robust og rengøringsvenligt.

På hvilke overflader kan microcement anvendes?

Topciment kan påføres næsten alle eksisterende flader, man sparer derfor en masse byggeaffald.

Topciment er produceret af naturlige produkter som ikke belaster miljøet i samme grad som andre fugefrie løsninger såsom Epoxy og PU gulve.

Er microcement vandtæt?

Takket været topsealerne som vi afslutter microcementen med, bliver gulvets hårdhed og modstandsdygtighed øget.

Vi opnår vandtætte overflader, hvilket gør Topciment særdeles brugbart i badeværelser.

Kan man selv udføre opgaver i microcement?

Ja og nej, er du ikke særligt håndværker begavet, er et gør det selv projekt med microcement ikke tilrådeligt.

Der findes kurser, hvor man typisk kan lære de grundlæggende steps omkring udførelse.

Det er meget tilrådeligt først at tage et kursus.

Hvor længe holder microcement?

En god kvalitetsmicrocement kan holde i mange år, 10+.

Hvor kan jeg købe microcement?

Man kan efterhånden købe microcement mange i alverdens
byggemarkeder mm.  

Vær dogopmærksom på om produktet er CE-godkendt, og om produktet er 1- eller 2-
komponent.

1-komponent
produkter er typisk ikke effektive til gulve, badeværelser eller andre overflader med daglig slid.

2-komponent
produkter er altid at foretrække, det er langt stærkere og kan holde i mange år.
Topcement er et af de absolut bedste kvalitetsprodukter på markedet og kan
købes på www.topcement.dk.

Hvad koster microcement pr. m2?

Prisen på microcement kan variere meget. Det afhænger i høj grad af hvilken kvalitet du ønsker dig.

Et godt kvalitetsprodukt koster ca. kr. 300-450 pr. m2 i forbrug.

Læs mere om microcement

Kursus i microcement

Det perfekte microcement look kræver erfaring og oplæring. Er du håndværker og vil du gerne kunne tilbyde microcement til dine kunder, så har vi et kursus til dig. Ved at tage et kursus hos os bliver du certificeret til at lægge microcement og du bliver samtidig en del af Topciment familien.

Læs mere om vores kursus

Fordele ved mikrocement

Microcement er et tyndt lag af cement, som kan påføres vægge eller gulves oprindelige overflader for et nyt og mere moderne look. Materialet kan tilføjes til stort set alle typer af overfladematerialer og er kun få millimeter tykt.

LÆS MERE OM FORDELENE VED MIKROCEMENT