MICROCEMENT I KØKKENET

Skal jeres køkken shines op? Eller skal det bare gøres mere praktisk og nemt at holde? Så er microcement måske den rette løsning. Microcement er både praktisk og smukt, og er et populært valg inden for køkkendesign. Dets rustikke udtryk giver det en varm fornemmelse, og samtidig har det en råhed over sig, som gør dit køkken cool uden at det bliver koldt.

Microcement er nemt at holde – det kan tørres af med en fugtig klud – så I skal ikke bekymre jer om ekstra rengøringsinsatser i forbindelse med et nyt microcementkøkken. I behøver heller ikke tænke på slitage: Microcement er nemlig ekstremt slidstærkt.

Microcement er få millimeter tykt, og det kan påføres på stort set alle overflader. Det kan fungere som et smukt og unikt køkkenbord, og er slidstærkt nok til gulve. Det kan også bruges som et alternativ til de fliser eller klinker, som ofte findes i det klassiske danske køkken.

Microcement som bordplade i køkkenet er et populært valg. Materialet er ikke, som eksempelvis træ, sart over for vand eller olie, og det gør jer fri for de sædvanlige bekymringer, der kan knytte sig til vedligeholdet af et køkkenbord. Microcement, som også går under betegnelsen microbeton, er desuden enormt hygiejnisk og således igen et oplagt valg i forbindelse med køkkenindretning.

Beslutter I jer for at tilføre jeres køkken krydderi med microcement, åbner der sig et væld af æstetiske muligheder. Materialet findes nemlig i en hel vifte af farver, som I kan vælge og kombinere efter jeres egen smag. På den måde får I et unikt, rent og praktisk køkken.

 

FUGEFRI
OVERFLADER I
HØJESTE KVALITET

Værd at vide

Kontakt os

Følg os på:


Copyright © Topcement 2019. All rights reserved. 

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0