Betonlook badeværelse

Ønsker du et råt og rustikt betonlook på dit badeværelse, så har Topciment den helt rigtige løsning til dig.

Med vores microcement, der som noget helt unikt i Europa har 10 års produktgaranti, giver vi dig nu muligheden for at modernisere dit badeværelse. Praktisk, nemt og billigt. Du behøver ikke engang at lægge et helt nyt betongulv – i stedet kan du blot anvende vores microcement på allerede eksisterende overflader.

Det ændrer hverken på proportionerne eller de mål du har på dine overflader i forvejen, da der blot kræves et lag med en tykkelse på nogle få millimeter.

Gå i gang med at give dit badeværelse et moderne betonlook allerede i dag!


Betonlook til dit badeværelse – ikke kun et smart udseende

Udover at et betonlook vil give dit badeværelse et fantastisk og moderne udtryk, så er det også yderst praktisk.

Ved at anvende microcement fra Topciment kan du nemlig gøre dine overflader utrolig holdbare, slidstærke og skridsikre – egenskaber der uden tvivl er oplagte til et badeværelsesgulv.

Det er derudover muligt at modificere overfladen med vores microcement grundet den opbygning materialet anvendes i. Ved at give dit badeværelse et betonlook kan du således ændre på både farven, teksturen og hele udtrykket på den valgte overflade.

Du kan f.eks. vælge et naturligt og råt eller et blankt og stilrent betonlook til dit badeværelse. Med microcement fra Topciment er det kun fantasien og kreativiteten der sætter grænserne.

Et badeværelse med betonlook er det nye sort

Når det kommer til boligindretning, så er den rustikke og rå stil efterhånden i høj kurs. ”Bo bedre stilen” er i højere grad blevet erstattet af ”New Yorker” stilen, og et betonlook enten i badeværelset, stuen eller et helt tredje sted vil klart være i tråd med denne nye moderigtige stil.

I 2018 vil flere og flere have et råt betonlook på deres badeværelse, og med Topciments microcement har du muligheden for at være med på moden men samtidig uden at gå på kompromis med de ting der betyder noget for dig, når det kommer til boligindretning.

Et autentisk betonlook til dit badeværelse – kontakt Topciment for at høre mere

Vores specialister sidder altid klar til at give dig kyndig vejledning og kompetent rådgivning om vores produkter. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller du blot vil høre mere om de mange muligheder for at få det helt rigtige betonlook til dit badeværelse. Du kan kontakte os på tlf. +45 47 470 470 eller e-mail info@topcement.dk.


Inspirations galleri

Værd at vide

Hvordan sliber man microcement?

Microcement sliber man typisk med sandpapir eller turtlepads.

Vær dog opmærksom på at ikke alle Mærker for sandpapir/turtlepads gode til microcement.

Kan man selv udføre opgaver i microcement?

Ja og nej, er du ikke særligt håndværker begavet, er et gør det selv projekt med microcement ikke tilrådeligt.

Der findes kurser, hvor man typisk kan lære de grundlæggende steps omkring udførelse.

Det er meget tilrådeligt først at tage et kursus.

Kan microcement tåle vand?

Ja, de fleste microcementer kan godt tåle vand og bruges særligt i Sydeuropa i swimming pools og på terrasser.

Det er dog altid tilrådeligt, at rådføre sig med en professionel håndværker.