Microcement på fliser

Microcement er et yderst fleksibelt materiale, og det har en enorm holdbarhed der gør det særdeles velegnet til både indendørs og udendørs brug. Microcement påføres allerede eksisterende overflader som f.eks. fliser, hvorefter materialet overfladebehandles på en måde der både er med til at give det et skarpt og unikt udseende samt gør det enormt modstandsdygtigt overfor alle former for dansk vejr, forhold og fugt. 

Microcement fra Topciment er desuden virkelig nemt at vedligeholde, hvilket yderligere er med til at underbygge den fantastiske holdbarhed materialet i forvejen har. Materialet gør overfladen nem at rengøre, og det er på den måde muligt at bevare det flotte, unikke udseende.

Microcement på fliser – en perfekt løsning

De fleste husstande har fliser på deres badeværelse, hvorfor det er oplagt at anvende microcement her. Materialet vil give dine fliser et fantastisk råt udseende, og microcement er enormt modstandsdygtigt overfor både slitage samt fugt. Det er ganske nemt at anvende microcement, da det med stor fordel kan tilføres en allerede eksisterende belægning, således at det blot forstærker denne og man samtidig slipper for at skulle fjerne den gamle belægning først.

Den specielle opbygning af microcement betyder at det har en tykkelse på blot få millimeter, og det ændrer derfor stort set ikke på proportionerne eller målene på dine fliser eller anden allerede eksisterende overflade. Microcement er den perfekte løsning i mange tilfælde, da der er rig mulighed for at tilpasse materialet både i tekstur og udseende – både effekten og farven på materialet kan ændres til at være f.eks. mat, blank eller naturligt, og det kan således afspejle lige præcis din personlige stil.

Anvendelse af microcement på fliser

Uanset hvor i hjemmet du har fliser, så er microcement et helt fantastisk supplement til disse. Efter tilføjelsen af microcement vil du have en overflade der både er enormt slidstærk, holdbar og derudover har et lækkert, unikt udseende. Derudover har materialet en virkelig god bindingsevne, og det kan derfor kombineres samtlige materialer I ellers kunne tænke at have jeres gulv i, herunder også fliser. Microcement er en billig metode og selve processen tager ganske kort tid – resultatet afspejler til gengæld ingen af disse omstændigheder.

Ved at lægge microcement på fliser bevarer du den hårdhed overfladen har i forvejen, og dette sikrer en solid overflade. Microcement sørger desuden for at overfladen altid er enormt fleksibel og selvfølgelig vandafvisende. Et fedt aspekt ved anvendelsen af microcement set fra et designmæssigt perspektiv er at materialet gør det muligt at vælge nøjagtig den type fliser du bedst kan lide og derefter modificere disse således at de får et helt unikt, råt udseende som ellers ville være enten for dyrt eller for upraktisk at opnå med konventionelle metoder.

Kontakt Topciment for at høre mere om vores microcement på fliser

Du kan altid kontakte os for at høre mere om det spændende materiale microcement. Vi kan kontaktes på tlf. +45 47 470 470 eller e-mail info@topcement.dk 


Inspirations galleri

Værd at vide

Kan man lægge microcement på klinker og fliser?

Ja, man kan lægge microcement på stort set alle overflader, på nær overflader der er olieholdige.

Du skal dog altid sørge for, at underlaget er intakt og tørt før udlægningen.

Er microcement godkendt til vådrum?

Ja, microcement er generelt godkendt til vådrum, men du skal altid montere en vådrumsmembran, før du spartler microcementen på vægge eller gulve.

Hvor tykt er microcement?

Tykkelsen på et typisk færdigt microcement gulv er 3-4mm.