Betonlook

Beton er den nye boligtrend og i 2018 vil flere og flere efterhånden have skiftet den stilrene ”bo bedre” stil ud med det rustikke og rå betonlook. Med Topciments microcement er det nu muligt at gøre netop dette, og så er det oven i købet hamrende nemt, praktisk og selvfølgelig billigt. I stedet for at rive gamle vægge, gulve eller andet ned og starte forfra med at lægge betongulv, polere det, overfladebehandle det osv., så kræver vores microcement blot at du tilføjer et ekstremt tyndt lag til allerede eksisterende overflader. Det har aldrig været nemmere at få et autentisk betonlook.

Betonlook – et stærkt bud på en moderne boligindretning

Hvis du går med drømme om at renovere og modernisere dit hjem, så er et råt og rustikt betonlook et hamrende godt bud på en indretningsstil der uden tvivl vil opfylde dine ønsker. Det er allerede supermoderne, og trenden fortsætter blot med at sprede sig. Et betonlook kan umiddelbart fremstå som et lidt koldt industrielt look, men du vil meget hurtigt opdage at dette på ingen måde er tilfældet. Mange beskriver det i stedet som et autentisk og charmerende nordisk udseende. Et råt betonlook kan med fordel anvendes i kombination med mørke træmøbler, der vil give et fantastisk udtryk. Derudover giver et betonlook også din bolig et stærkt og eksklusivt og stærkt udtryk, da beton signalerer udvikling og styrke. Der er et uendeligt væld af inspirationskilder til indretning med et betonlook, da det som nævnt er så populært.

Betonlook på en revolutionerende måde

Top Cement har den perfekte løsning til dig der ønsker at modernisere dit hjem og give det et rustikt udtryk med et supermoderne betonlook. Vores microcement, der som noget helt unikt i Europa har 10 års produktgaranti, kan modificeres på mange forskellige måder, og det kan således tilpasses dine personlige ønsker og behov.

Det er f.eks. muligt at ændre på både intensiteten i farveblandingen eller i selve teksturen på den endelige overflade. Det kan gøres naturligt og råt, mat og dybt eller blankt og stilrent. Derudover har det som tidligere nævnt aldrig været nemmere at give dit hjem et trendy og moderne betonlook med vores microcement. Det skal blot tilføjes allerede eksisterende overflader som f.eks. gulve eller vægge og der kræves blot et lag med en tykkelse på nogle få millimeter, så dit nye betonlook ikke ændrer på de proportioner og mål der eksisterer i forvejen.

Få et moderne betonlook til dit hjem allerede i dag – kontakt os og hør mere 

Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige specialister der med glæde og entusiasme vil vejlede og rådgive dig hele vejen til dit nye, supermoderne hjem med betonlook. Vi kan kontaktes på tlf. +45 47 470 470 eller e-mail info@topcement.dk 

Værd at vide

Hvordan ser microcement ud?

Microcement er lavet af materialer som, kvartssand, cement, Akryl og resin. Man kan derfor lave en meget slidstærk overflade med et råt betonlook.

På hvilke overflader kan microcement anvendes?

Topciment kan påføres næsten alle eksisterende flader, man sparer derfor en masse byggeaffald.

Topciment er produceret af naturlige produkter som ikke belaster miljøet i samme grad som andre fugefrie løsninger såsom Epoxy og PU gulve.

Hvad er microcement?

Microcement er et mindre lag cement, der kan justeres styrke, udseende og farve.

Dette lag kan bruges på alle overflader, indendørs så vel som udendørs og giver et råt look.

Samtidigt er microcement yderst robust og rengøringsvenligt.