Betongulv – Få et ægte New Yorker gulv

Det er blevet supermoderne at have et hjem, der udstråler seriøsitet, klasse og stil men på samme tid også fremstår rustikt og råt de rigtige steder.

Kontrasten imellem det sarte og det rå er et ønske mange efterspørger, når de indretter deres hjem; og det er her betongulv kommer ind i billedet. Med et betongulv har du muligheden for at give dit hjem et råt look, der samtidig også udsender de helt rigtige signaler. Det er moderne, det er moderigtigt og det er hamrende smart.

Du kan tilmed give dit polerede betongulv et ganske tyndt lag af vores microcement og på den måde arbejde endnu mere intensivt med farver og teksturer.

En ny form for betongulv

Med vores microcement er det muligt at skabe et betongulv på en nem og billig måde. Materialet kan nemt påføres allerede eksisterende gulve, så du slipper for at skulle begynde forfra.

Du kan allerede i dag gå i gang med at gøre dit hjem rustikt og råt på den helt rigtige måde med vores løsning indenfor betongulv.

Udover at være nemt og billigt, så kræver vores microcement blot at der lægges et ganske tyndt lag ovenpå et allerede eksisterende gulv – her snakker vi blot nogle få millimeter! Dette er med til at sikre, at dit nye betongulv ikke ødelægger allerede eksisterende proportioner og mål i det rum du ønsker et betongulv i.

Står du og vil modernisere dit hjem, så start allerede i dag med vores smarte løsninger for et rustikt og råt betongulv.

Betongulv – et hjem i ægte ”New Yorker” stil

Siden 2018 vil flere og flere have et betongulv i deres hjem. Mange startede med at få det lavet på badeværelser især på grund af det praktiske aspekt, men nu er trenden efterhånden rykket videre både til køkkener, værelser og sågar også i stuen.

Det er tydeligvis blevet enormt moderne at have et hjem i vaskeægte ”New Yorker” stil, og et råt betongulv fra Top Cement bringer da også storbyens smarte stil direkte til dit hjem. Vores løsning er som nævnt yderst fleksibel, da den kan tilpasses både i farve og tekstur, så du kan få præcis det betongulv du går og drømmer om.

Ønsker du en stue, et køkken, et badeværelse eller andet i ægte ”New Yorker Penthouse” stil, så start allerede i dag med et betongulv fra Topciment.

Kontakt Top Cement i dag og hør mere om vores løsninger for betongulve

Du kan altid kontakte os og modtage kyndig vejledning samt kompetent rådgivning i din søgen på det helt rigtige betongulv.

Vi sidder klar på tlf. +45 47 470 470 eller e-mail info@topcement.dk


Inspirations galleri

Værd at vide

Hvor tykt er et betongulv af microcement?

Tykkelsen på et typisk færdigt betongulv af microcement gulv er 3-4mm.

Kan man lægge microcement på klinker og fliser?

Ja, man kan lægge microcement på stort set alle overflader, på nær overflader der er olieholdige.

Du skal dog altid sørge for, at underlaget er intakt og tørt før udlægningen.

Hvad er microcement?

Microcement er et mindre lag cement, der kan justeres styrke, udseende og farve.

Dette lag kan bruges på alle overflader, indendørs så vel som udendørs og giver et råt look.

Samtidigt er microcement yderst robust og rengøringsvenligt.