MICROCEMENT PÅ VÆGGE

Skal jeres vægge friskes op, er microcement et bud på en moderne og smuk løsning. Microcements struktur giver et rustikt og varmt udtryk, som fungerer perfekt som en på én gang diskret og personlig baggrund for resten af rummets indretning. Microcement er et populært valg i både omfattende renoveringsprojekter, hvor alle vægge belægges, men det ses også som udsmykning. Mange bruger her idéen om microcement på en enkelt af et rums vægge. Dette giver en stemningsfuld kant til et rum, som måske lige mangler det sidste pift.

I kan vælge imellem en bred vifte af farver, som hos os ved Top Cement er udvidet med et ekstra sortiment af farver, som er specifikt designet til den nordiske minimalistiske stil. Farverne her er nedtonede, dybe nuancer, som bevæger sig fra grågrøn over aubergine til støvet rosa. Vi har desuden en rækker af raffinerede toner inden for både råhvid og beige.

Overvejer I én eller flere microbetonvægge i jeres hjem, skal I ikke bekymre jer om de praktiske omstændigheder. Materialet kan påføres stort set alle materialer og er i kraft af sit tynde lag uproblematisk i forhold til dørkanter, vinduesrammer, lofter og så videre. Påføringen tager kun få dage, og herpå følger igen et par dages tørringstid. Hérefter er jeres nye vægge klar, og I vil ikke skulle bekymre jer om renovering i lang tid – Microcement er nemlig lige så slidstærkt og robust, som det er smukt og tidløst i sit visuelle udtryk.

Hvis I er nysgerrige efter mere information om microbeton på vægge, er I altid velkomne til at kontakte os hos Top Cement. Vi står får alt fra råd og vejledning til, hvis dette skulle blive aktuelt, den aktuelle udførelse af et renoveringsprojekt med microcement.

 

FUGEFRI
OVERFLADER I
HØJESTE KVALITET

Værd at vide

Kontakt os

Følg os på:


Copyright © Topcement 2019. All rights reserved. 

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0