Microcement bordplade

Microcement et populært materiale med en lang række fordele, som du vil få gavn af. Helt konkret er der tale om fire tynde lag af cement, der er armeret med glasfiber. Det kan påføres stort set alle typer af overflader. Det kan være på gulvet, væggen eller på en bordplade.

Materialet er robust og holdbart, hvorfor det kan klare alle de danske vejrforhold, så det kan bruges både indendørs og udendørs. Dermed kan du både få et udendørs bord eller et indendørs bord som fx et spisebord, køkkenbord eller badeværelsesbord i microcement. Mulighederne er mange, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne for, hvad du kan skabe med microcement.

 

Fordele ved bordplader af microcement

Når du vælger microcement til bordplader i køkkenet eller andre steder i din bolig, får du et råt og helt unikt look. Samtidig er det grundet materialets mange fordele ekstrem funktionelt. Microcement er nemlig både slidstærkt, nemt at rengøre og så fås det i mange forskellige farver og looks, så det kan passe ind i din bolig og skabe lige netop det udtryk, du ønsker.

Det er kun kreativiteten og fantasien, der sætter grænser for, hvad det unikke materiale kan skabe. Materialet findes i forskellige standardfarver, herunder både metaller og oxiderede metaller, men du kan også mikse farverne sammen.

Samtidig kan materialet fås med et mat eller et blankt udtryk, så du kan skabe lige præcis den overflade, du ønsker. Der er altså et væld af muligheder med dette alsidige produkt.

 

Kontakt en professionel og få din egen microcement bordplade

Microcement er et professionelt produkt, og selvom man ikke skal være certificeret, anbefaler vi, at du tager fat i en professionel og certificeret håndværker, så du kan være sikker på, at du får et flot og holdbart resultat.

Alternativt kan du selv tage et kursus i brug af produktet. Her giver vi dig et grundlæggende kendskab til produktet og dets opbygning, og du lærer samtidig, hvordan du bruger det, så du kan skabe flotte resultater.

Skal din bolig shines op med microcement? Eller har du et arkitekt- eller byggefirma, som ønsker et tilbud på udførelsen af et projekt med brug af dette unikke materiale?

Uanset hvad projektet går ud på, er du altid velkommen til at kontakte Top Cement. Du kan ringe til os på tlf.: + 45 47 470 470 eller sende en mail på info@topcement.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Inspirations galleri

Værd at vide

Kan microcement bruge i køkkenet?

Ja, microcement er velegnet til både gulv og vægge i køkkenet. Det kræver dog at overfladerne ikke er oliebehandlet.

Er microcement diffusionsåben?

Ja, microcement er diffusionsåbent hvis du ikke lakerer det.

Vær derfor altid opmærksom på, hvad underlagets beskaffenhed er, før du vælger microcement.

Kan microcement tåle vand?

Ja, de fleste microcementer kan godt tåle vand og bruges særligt i Sydeuropa i swimming pools og på terrasser.

Det er dog altid tilrådeligt, at rådføre sig med en professionel håndværker.

Hvad er microcement?

Microcement er et mindre lag cement, der kan justeres styrke, udseende og farve.

Dette lag kan bruges på alle overflader, indendørs så vel som udendørs og giver et råt look.

Samtidigt er microcement yderst robust og rengøringsvenligt.

Hvordan rengør man microcement?

Microcement
kan gøres rent med en simpel gang vand og sæbe.

Undgå ammoniakholdige produkter, da de slider på lakken. Syre, Acetone og lignende, er et absolut no-go!

Flere producenter har deres egen rengøringsserie, som
er udviklet til at vedligeholde lige netop deres produkter/microcement.